MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama'da tam gaz satış... Bu kez hedef 15 milyon TL!
Güncel
18 Nisan 2023 Salı 09:35

Bergama'da tam gaz satış... Bu kez hedef 15 milyon TL!

AK Partili Hakan Koştu yönetimindeki Bergama Belediyesi, 13 adet taşınmazı daha satışa çıkardı. Belediye, tarla, arsa, kagir ev, bahçe vasfındaki taşınmazların satışından 15 milyon TL'yi aşan gelir elde etmeyi bekliyor. 

SONKALEİZMİR - Son dönemde belediyeye ait taşınmazların satışı ile gündeme gelen AK Partili Hakan Koştu yönetimindeki Bergama Belediyesi, yeni bir ihale duyurusu yaptı. 

Tarım arazilerinin satışı ile tepki çeken belediye bu kze 13 adet taşınmazın satışına karar verdi.  Tarla, arsa, kagir ev, bahçe vasfındaki taşınmazlar için 29 bin ile 6 milyon 161 bin TL arasında değişen muhammen bedeller belirlendi. 


Satışa çıkarılan taşınmazların en yüksek bedele sahip olanı Ertuğrul Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik tarla. İzmir-Çanakkale yoluna komşu konumdaki tarla vasfındaki arazi için 6 milyon 161 bin 740 TL muhammen bedel belirlendi. 


Aşağıkırıklar Mahallesi sınırları içerisinde kalan 22 bin metrekarelik verimli tarım arazisi için istenen bedel ise 2 milyon 930 bin 159 TL.

4 Nisan tarihinde yapılacak ihale ile elden çıkarılması planlanan taşınmazların satışından belediyenin beklediği gelir ise 15 milyon 418 bin 807 TL.  

SATIŞA ÇIKARILAN PARSELLER ŞU ŞEKİLDE...

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir