MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bebek'teki olayla ilgili ifade ortaya çıktı!
Güncel
1 Haziran 2022 Çarşamba 09:56

Bebek'teki olayla ilgili ifade ortaya çıktı!

Bebek sahilinde yaşanan iğrenç olay sosyal medyada infial yarattı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda kullanıcı sert tepki gösterdi. Şüphelilerden Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken ifadesinde 'Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu' dedi.

İstanbul'un Bebek semtinin sahilinde yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktıktan sonra sosyal medyada büyük ses getirmişti. Sahilde halka açık alanda uygunsuz şekilde görüntülenen 2 kişinin gözaltına alındığı bilgisi geldi. Gözaltına alınan iki kişinin de sabıkalarının kabarık olduğu belirtildi. İstanbul Valiliği konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Şüphelilerden Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken ortaya çıkan yeni ifadesinde "Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu" dedi. 

OLAYLA İLGİLİ YENİ İFADE ORTAYA ÇIKTI! 'YANIMA GELEREK...'
Öte yandan şüpheli Ö.K.'nin nöbetçi sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesi de ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, "Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi.

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ
Şüphelilerden Ö. K. tutuklanırken, C. M. T. ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altına alındı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir