MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da evsiz kalan selzedelere yardım eli
Yerel Yönetimler
3 Şubat 2021 Çarşamba 10:19

Bayraklı'da evsiz kalan selzedelere yardım eli

İzmir'de büyük yıkıma neden olan sel felaketinde evlerini kaybeden yurttaşlara Bayraklı Belediyesi sahip çıktı. Nafiz Gürman, Adalet ve Çiçek mahallelerinde evleri su içinde kalan 6 yurttaş, Başkan Serdar Sandal'ın talimatıyla Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu Misafirhanesi'ne yerleştirildi.

SONKALEİZMİR-Bayraklı'da sel felaketinden etkilenen 6 yurttaş, Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu misafirhanesine yerleştirildi. Aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunup yurttaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın talimatıyla Nafiz Gürman, Adalet ve Çiçek Mahallesi'nde kalacak yer sıkıntısı yaşayan 6 yurttaş misafirhaneye alındı.



BAŞKAN SANDAL: YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Gıda ihtiyaçları giderilen ailelerin evlerinde hasar tespitleri yapıldıktan sonra gerekli işlemlerın ekipler tarafından yapılacağı belirtildi. İhtiyaç sahibi yurttaşları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirten Başkan Sandal, tüm ekiplerin teyakkuzda olduğunu söyledi. Sandal, yurttaşların acil durumlar için 0232 477 20 00 no'lu telefondan afet koordinasyon merkezine ulaşabileceğini bildirdi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir