MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da büyük vefa!
Yerel Yönetimler
4 Kasım 2019 Pazartesi 18:46

Bayraklı'da büyük vefa!

Bayraklı Belediyesi Kasım ayı meclisinde, terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Nurettin Yılmaz'ın yanı sıra Halil Serkan Öz, Bahadır Grammeşin ile Hasan Ali Yücel'in isimlerinin yaşatılması kararı alındı. Mecliste Disleksi Haftası ile Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle de farkındalık mesajı verildi. 

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Bayraklı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ilk oturumu Başkan Serdar Sandal yönetiminde gerçekleşti. Mecliste, 1-7 Kasım Disleksi (Öğrenme güçlüğü) Haftası ile 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle farkındalık mesajı verildi. Başkan Sandal ile meclis üyeleri maske takarak ellerindeki 'Disleksi diye bir şey var', 'Donör ol, umut ol, yaşam ol'  yazılı dövizlerle mesaj verdi.
Mecliste, 2015'te terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmenlerden Şenay Aybüke Yalçın'ın adının Refik Şevket İlçe Mahallesi Borsa İlköğretim Okulu karşısında bulunan parka, Necmettin Yılmaz'ın ise Adalet Mahallesi'ndeki parka verilmesi kararı alındı.
Dönemin Yalova Valisi tarafından öğrencileri önünde kovulduktan sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Halil Serkan Öz'ün adının Adalet Mahallesi Kütüphanesi'ne verilmesi kabul edildi. Tacize engel olmak isterken bıçaklanarak öldürülen Bahadır Grammeşin'ın isminin de Manavkuyu Mahallesi'ndeki parka verilmesi kararı alındı. Ayrıca Mansuroğlu Mahallesi Sokak Öğretmenevi önünde bulunan parka Köy Enstitülerinin kurucularından Hasan Ali Yücel'in adının verilmesi öngörüldü.
AK Parti Bayraklı Belediye Meclisi Grup Başkanı Abdullah Aktaş, Bayraklı'da Aydın Çine Belediyesine ait çöp kamyonlarının çalıştığını belirterek bunun nedenini sordu. Başkan Serdar Sandal ise çöp arabalarının kendileriyle alakası olmadığını belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir