MENÜ
İzmir 38°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediyesi'nin açacağı okullarda istihdam edilecek öğretmenler için sınav!
Yerel Yönetimler
29 Ağustos 2021 Pazar 09:52

Bayraklı Belediyesi'nin açacağı okullarda istihdam edilecek öğretmenler için sınav!

Bayraklı Belediyesi Personel A.Ş.’nin açacağı anaokullarında istihdam edilecek okul öncesi öğretmeni, psikolog ve psikolojik danışmanlar sınava girdi. Bayraklı Belediyesi ile Ege Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin ( EÜÖDEM) ortak hazırladığı sınav, Ege Üniversitesi kampüs yerleşkesinde yapıldı. “Adil, şeffaf ve liyakatli” bir seçim düşüncesi ile yapılan sınavda, yüzlerce aday ter döktü.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tüm çabalarımız çocuklarımız için. Bayraklı’yı çocukların ve gençlerin kenti yapacağımızı hep söylemiştik. Mevcut standartların çok üzerinde, çocuk odaklı, yaşadığımız kente özgü bir eğitim modeli geliştirerek çocuklarımızı yetiştirmek asıl hedefimiz. Bunun için de alanında uzman, doğru personel seçimini çok önemsiyoruz. Bu yüzden Ege Üniversitesi’nin ilgili birimleri ve profesyonel kadrolarıyla çalışmayı tercih ettik. Aynı zamanda belirli oranda da olsa öğretmen istihdamı konusunda ilçemize katkımız da gerçekleşmiş olacak. Çocuklarımızın sağlıklı koşullarda, en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Sınava giren tüm meslektaşlarımın heycanını yürekten paylaşıyor, emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki günlerde “Bayraklı Belediyesi Ailesi”ne katılacak yeni arkadaşlarımıza ise başarılar diliyorum” dedi.

LİYAKATA DAYALI SEÇİM!

Sınava giren öğretmenler ise yapılan bu “liyakat esaslı, adaletli ve şeffaf” seçim konusunda memnuniyetlerini dile getirdi. Öğretmenler; “Türkiye’de genel olarak işe giriş süreçlerinde karşılaştığımız sorunların aksine; Bayraklı Belediyesi’nin bu şekilde liyakata dayalı ve adil bir seçim süreciyle sınav gerçekleştirmiş olması, biz öğretmenler için çok umut verici. Vermiş oldukları bu umut ve imkandan dolayı Bayraklı Belediyesi’ne ve Bayraklı Belediye Başkanı Sayın Serdar Sandal’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sınavda başarılı olan okul öncesi öğretmeni, psikolog ve psikolojik danışmanlar Bayraklı Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde açılan anaokullarında istihdam edilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir