MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayılan mübaşirin test sonuçları belli oldu!
Güncel
28 Mart 2020 Cumartesi 17:28

Bayılan mübaşirin test sonuçları belli oldu!

İzmir Adliyesi'nde koronavirüs alarmı verilmesine neden olan, bayılan kadın mübaşirle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yüksek ateşli olduğu için koronavirüs testi yapılan kadınla ilgili iyi haber geldi. Kadın mübaşirin testlerinin negatif çıktığı öğrenildi. Özellikle görev yaptığı D Blok birinci kattaki çalışanlar derin bir nefes aldı.

SONKALEİZMİR- Olay, dün Bayraklı’daki İzmir Adliye Sarayı’nda yaşandı. D Blok, birinci katta bulunan mahkemelerden birinde görevli kadın mübaşir, aniden bayıldı. Kadının yüksek ateşli olması nedeniyle hemen durum başsavcılık ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede adliyeye gelen, özel kıyafetli sağlık ekipleri, kadını hastaneye kaldırdı. Kadının koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürülmesinin ardından yüzlerce hakim, savcı, avukat ve yargı personelinin görev yaptığı D Blok'ta ise acilen karantina önlemleri alındı. Başsavcılık, sağlık ekiplerinin yaptığı bilgilendirme sonrasında D Blok birinci katı ise tamamen kapattı. Ayrıca, birinci katta görevli tüm çalışanlar kimlik ve irtibat telefonları alınarak 2 hafta idari izine çıkarıldı. Bloktaki tüm çalışanlar, virüs belirtileri olması durumunda hemen yetkililere bilgi vermeleri konusunda uyarıldı.

Karantinaya alınan kadın mübaşirden bugün sevindiren bir haber geldi. Kadının test sonucunun negatif çıktığı öğrenildi. Haber özellikle, kadının görev yaptığı D Blok birinci kattaki çalışanlara derin bir nefes aldırdı. Başsavcılığın yine de İzmir Adliyesi’ndeki koronavirüs önlemlerini en üst düzeyde tutmak için ilgili birimleri ve tüm personeli uyardığı bildirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir