MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Yetişkin'den o iddialara yanıt
Yerel Yönetimler
18 Kasım 2019 Pazartesi 17:19

Başkan Yetişkin'den o iddialara yanıt

Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li İsmail Yetişkin, bir kısım medyada yer alan, "Seferihisar'ı bu hale eski Başkan Tunç soyer getirdi. Giderayak 500 kişilik şirkette çalışan sayısını bine çıkardı" şeklindeki sözlerin kendisine ait olmadığını açıkladı. Gerçekleri yansıtmayan bu ifadelere tepki gösteren Başkan Yetişkin, belediyeler arasındaki uyumlu çalışmaya gölge düşürülmeye çalışıldığını öne sürdü.

Yazılı bir açıklama yapan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, şu ifadelere yer verdi: "17 Kasım 2019 tarihli Sabah gazetesinin manşetinde 'Bankamatikçilerini Geri Al' başlıklı haberde aşağıdaki cümlelere şahsımın beyanatı olarak yer verilmiştir: (Seferihsar’ı bu hale eski Başkan Tunç Soyer getirdi. Giderayak 500 kişilik şirkette çalışan sayısını bine çıkardı. 500 kişi fazlalık var. Tek çare Soyer’in 500 kişiyi Büyükşehir Belediyesi’ne kaydırması. Yoksa işimiz çok zor.)

Bu ifadelerin ifadelerin şahsıma ait olmadığını ve Sayın Başkanımız Tunç Soyer’in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde 500 kişilik bir 'bankamatik' personel alımı gerçekleşmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarım."

UYUMLU ÇALIŞMAYA GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR

Haberlere ilişkin tepkisini dile getiren Başkan Yetişkin, "Gerçekleri yansıtmayan, belediyelerimiz arasındaki uyumlu çalışmalara gölge düşüren ve kasti olarak kamuoyunu yanlış bilgilendirme gayesi taşıyan bu ve benzeri haberlere itibar edilmemelidir. Söz konusu yanıltıcı haber içeriğiyle ilgili hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla, kamuoyunun dikkatine arz ederim" görüşünü dile getirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir