MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay yangınlarla ilgili son durumu aktardı...
Güncel
17 Ağustos 2024 Cumartesi 20:32

Başkan Tugay yangınlarla ilgili son durumu aktardı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kentin dört bir yanında meydana gelen ve söndürme çalışmaları süren yangınlarla ilgili son durumu aktardı. Başkan Tugay, "Menderes ilçesi Şaşal ve Tahtalı Barajı çevresindeki ormanlık alanlar da alevlere teslim oldu. Tahtalı Barajı'nın su alma yapısını ve pompa istasyonunu tehdit eden yangının kontrol altına alınması ve tesisimizi etkilememesi için çok sayıda itfaiye aracımız ve personelimiz bölgede" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Karşıyaka Yamanlar'daki orman yangının söndürülmesi için seferber olan İtfaiye ekiplerimiz, Bayındır, Tire, Çeşme ve Menderes’te çıkan yangınlara da müdahale ediyor.
Menderes ilçesi Şaşal ve Tahtalı Barajı çevresindeki ormanlık alanlar da alevlere teslim oldu. Çam ormanı olması nedeniyle alevler  hızla ilerledi. Tahtalı Barajı'nın su alma yapısını ve pompa istasyonunu tehdit eden yangının kontrol altına alınması ve tesisimizi etkilememesi için çok sayıda itfaiye aracımız ve personelimiz bölgede.
Bayındır'da dün akşam saatlerinde başlayan yangında Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine destek veren İtfaiye ekiplerimiz, 19 araç, 14 tanker ve 55 personel ile yangını kontrol altına almak için çalışıyor. 
Tire’de bugün öğle saatlerinde ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle maalesef büyüdü. İtfaiye ekiplerimizi bölgeye sevk ederek yangın söndürme çalışmalarına destek veriyoruz. 
Çeşme Alaçatı bölgesinde otluk alanda çıkan yangını ekiplerimiz kontrol altına aldı. Bölgede  soğutma çalışmaları tamamlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir