MENÜ
İzmir 40°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay'ın o uygulaması örnek oldu... Tüm CHP'li belediyelere yayılacak!
Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2024 Çarşamba 10:33

Başkan Tugay'ın o uygulaması örnek oldu... Tüm CHP'li belediyelere yayılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği projelerden "Emekli Dayanışma Kartı" tüm CHP'li belediyelere yayılacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Emekli halk kartı bütün emeklilerimize müjdeliyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin emekli halk kartınızla eğer orada bir CHP’li belediye varsa, belediyemiz sizi tanıyacak" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın seçim öncesi vaatlerinden olan, görev süresinde ise hayata geçirdiği ilk projelerden "Emekli Dayanışma Kartı" tüm CHP'li belediyelere yayılıyor. 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın ve Muğla Büyükşehir belediyelerinin işbirliğiyle hayata geçen Didim-Bodrum Deniz Otobüsü Seferi açılış töreninde emeklilere müjdeyi verdi.

Özel, "Emekli halk kartı bütün emeklilerimize müjdeliyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin emekli halk kartınızla eğer orada bir CHP’li belediye varsa, belediyemiz sizi tanıyacak. Kartınızdaki yüklenmiş olan hizmet neyse, gittiğiniz her yerde bundan yararlanacaksınız. Ayrıca bu karta sahip hiçbir emekli emeklilere tanınan başta ulaşım hakkı olmak üzere, hiçbir hizmeti alırken sorgulanmayacak, sorulara tabii olmayacak. Halk emekli kartı göstereceksiniz, Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu emekli yurttaşları olarak göğsünüzü gere gere hizmetlerden yararlanacaksınız” dedi. 

Başkan Cemil Tugay, seçim döneminde söz verdiği uygulamalardan olan "Anne Kart" ve "Emekli Dayanışma Kartı" uygulamısını geçen ay hayata geçirmişti. Emekli Dayanışma Kartı uygulaması ile ihtiyaç sahibi emekliler su kullanımının ilk 4 metreküpünden ücretsiz faydalanıp, market ile kira desteği de alıyor.

İhtiyaç sahibi emekliler en kısa sürede kira ve market desteğinden de yararlanabilecek. Emekli Dayanışma Kartı ile emeklilere kira, doğalgaz, elektrik faturası, market ve kasap desteği sağlanıyor.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir