MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tekin’den anlamlı sergiye ziyaret!
Yerel Yönetimler
4 Haziran 2023 Pazar 12:52

Başkan Tekin’den anlamlı sergiye ziyaret!

Gelirleri Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine ve SMA hastası Azra Güngör’e bağışlanacağı, ressamlar Nalan Benzer, Meral Doğan Keseler, Havva Karasu ve Şenay Karasu'nun eserlerinden oluşan ‘Bir Tutam Umut’ temalı grup sergisinin açılışına katılamayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, sergiyi ziyaret etti. 

Torbalı Belediyesi’nin de iş birliği ile açılan sergideki tabloları inceleyen Başkan Tekin’e, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ve meclis üyesi Sıla İlgi Akkaş da eşlik etti. Başkan Tekin, bir de tablo alarak hem sergiye hem de serginin amacına destek oldu.



Ayrıca ressamlara üzerinde ‘Öğrencilerimize ve Azra bebeğimize desteklerinizi unutmayacağız’ notu yazılı olan çiçeği takdim eden Başkan Tekin, “Gelirleri, üniversite öğrencilerine ve SMA hastası kızımız Azra Güngör'e bağışlanacağı, ressamlar Nalan Benzer, Meral Doğan Keseler, Havva Karasu ve Şenay Karasu'nun eserlerinden oluşan ‘Bir Tutam Umut’ temalı grup sergisini Başkan yardımcımız Yavuz Selim Özgan ve meclis üyemiz Sıla İlgi Akkaş ile birlikte ziyaret edip, bu anlamlı sergi için ressamlarımıza teşekkür çiçeği takdim ettik” dedi. 
Öte yandan sergi, 26 Haziran tarihine kadar açık olacak.  
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir