MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer haftalık hesap verecek...
Yerel Yönetimler
7 Haziran 2020 Pazar 10:17

Başkan Soyer haftalık hesap verecek...

Koronavirüs pandemisi sürecinde Başkan'ın Günlüğü adı altında bilgilendirmede bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bundan böyle haftalık notlarla İzmirliler'in karşısında olacağını açıkladı. Başkan Soyer, "Yine dertleşeceğiz, paylaşacağız, bazen şiirler okuyacağız. Günlük bilgileri, projelerimizi etkinliklerimizi buradan duyurmaya, sizlere hesap vermeye devam edeceğim" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs sürecindeki günlük bilgilendirmelerine bundan böyle haftalık olarak devam edeceğini açıkladı. Salgın sürecindeki 'Dayanışma'ya vurgu yapan ve bunu devam ettireceklerini açıklayan Soyer'in açıklamaları şöyle: 
Günaydın sevgili İzmirliler
4 Nisan'dan bu yana her sabah "Başkanın Günlüğü'nde" sizlerle burada buluştuk. Yeri geldi sevincimizi, yeri geldi üzüntümüzü konuştuk. Zaman zaman da dertleştik.
Koronavirüs krizinin getirdiği belirsizlik endişe ve korkuları biraz olsun gidermek adına her sabah sizinle günlük notlarımı paylaştım.
Zor zamanlarda belirsizlik dönemlerinde endişe kaygı eşiği yükselir, insanlar kendini yalnız hisseder.
İstedim ki 4,5 milyonluk İzmir'de kimse kendini böyle hissetmesin.

Şimdi yeni Normal denilen o dönemdeyiz. Bundan böyle günlük değil, haftalık notlarla karşınızda olacağım.
Yine dertleşeceğiz, paylaşacağız, bazen şiirler okuyacağız.
Günlük bilgileri, projelerimizi etkinliklerimizi buradan duyurmaya, sizlere hesap vermeye devam edeceğim. Bu geçtiğimiz sürecin ışığında yeni dönemde de Sosyal ve Demokratik belediyeciliği sürdüreceğiz.
Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği 'Dayanışma' demiştik. Ve İzmir'de destansı bir güç birliğine, işbirliğine, kardeşliğe, iyilik hareketine birlikte imza attık.
Bu vesile ile bize destek olmak için sabahın köründe Kiraz toplamaya Kemalpaşa'ya giden üniversite öğrencisinden, mesaisi bittikten sonra iftar paketi dağıtmaya çıkan gönüllülere, Halkın Bakkalı'ndan paket alıp bağışlayanlara, telefonda psikoterapi yapan doktorlarımıza, İzmir'in tüm yüce gönüllü insanlarına şükranlarımı sunuyorum. 
Dayanışmamız hiç bitmeden, yeni yollar ve söylemlerle devam edecek. İzmir'i sizlerden aldığımız yetki ile sizler adına yönetirken demokrasiden, ortak akıldan asla vazgeçmeyeceğiz.
Kimsenin ötekileştirilmediği, şiddet görmediği, dışlanmadığı, horlanmadığı, çok üreten, hakça paylaşan bir İzmir ve Türkiye için umudumuz da enerjimiz de var. İnanın yapacağız. Hoşça kalın sevgili İzmirliler."

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir