MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer duyurdu... İzmir'de yardım seferberliği!
Güncel
6 Şubat 2023 Pazartesi 09:55

Başkan Soyer duyurdu... İzmir'de yardım seferberliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlatılacağını duyurdu. Soyer, "Hemşehrilerimiz deprem bölgesine yardım ulaştırmak için bize başvuruyor. Acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve uyku tulumu (kullanılmamış) bağışlarını Gaziemir Fuar İzmir'de kabul edeceğiz" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 ilde büyük yıkım yaratan depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri deprem bölgesine doğru yola çıkarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yardım kampanyası duyurusu yaptı. Soyer şunları kaydetti:

"Değerli İzmirliler, Hemşehrilerimiz deprem bölgesine yardım ulaştırmak için bize başvuruyor.  Acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve uyku tulumu (kullanılmamış) bağışlarını Gaziemir Fuar İzmir'de kabul edeceğiz. Büyük bir yardım kampanyasını da kısa zamanda duyuracağız."

BAŞKANLAR TOPLANIYOR

Öte yandan Başkan Soyer ile ilçe belediye başkanları bugün saat 12.30'da Tarihi Havagazı Fabrikası'nda deprem bölgesine yapılacak yardımlarla ilgili bir araya gelecek. 

VALİ KÖŞGER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de deprem bölgesine yapılacak yardımlarla ilgili şu bilgileri verdi:

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir