MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer'den yardım raporu... 24 SAATTE 15 MİLYON TL
Yerel Yönetimler
8 Şubat 2023 Çarşamba 08:44

Başkan Soyer'den yardım raporu... 24 SAATTE 15 MİLYON TL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kahramanmaraş depremleri sonrası başlattıkları "Umut Hareketi" kampanyası kapsamında son 24 saatte 15 milyon TL'lik bağış toplandığını duyurdu.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere toplanan yardımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Depremin yaralarını sarmak için başlattıkları "Umut Hareketi" kampanyasında 24 saatte 15 milyon TL'lik bağış toplandığını vurgulayan Soyer, "Teşekkürler İzmir… Devam ediyoruz..." mesajını paylaştı. 



Soyer yardımlarla ilgili ise "Son 48 saatte 46 tır, 15 kamyon, 3 uçak, 1 gemi ile 180 bin battaniye ve yorgan, 140 bin parça giysi, 5 bin ısıtıcı ve soba gibi tonlarca insani yardım malzemesini Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Malatya, Osmaniye, Adıyaman ve Şanlıurfa’ya gönderdik.  

Ayrıca 110’u arama kurtarma personelimiz olmak üzere doktor, operatör, şoför, aşçı, psikolog ve veterinerlerden oluşan 332 personel ve 133 aracımız deprem bölgesine ulaştı. Elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Saha ziyaretlerimizde görüyoruz ki durum düşündüğümüzden çok daha vahim. Çok daha fazlasına ihtiyacımız var. Desteğinizi esirgemeyin. http://umuthareketi.izmir.bel.tr"

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir