MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer'den liderlere iktisat kongresi daveti...
Yerel Yönetimler
30 Ocak 2023 Pazartesi 16:45

Başkan Soyer'den liderlere iktisat kongresi daveti...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu Ankara'da ziyaret etti. Soyer, liderleri 15-21 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenleyecekleri İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet etti.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, büyük önem verdiği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin liderlerini Ankara'da ziyaret etti. Soyer, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na İzmir'de 15-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan ve aylardır hazırlıkları süren kongre ile ilgili bilgi verdi.

Soyer'in ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener'i ziyaret edip İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet ettim. Misafirperverliği ve olumlu yaklaşımı için kendisine ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun'a şükranlarımı sunarım."

"Saadet Partisi Genel Başkanı Sn. Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet ettim. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum."

"DEVA Partisi lideri Sn. Ali Babacan'ı ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet ettim. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum."

"Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne davetimizi ilettim. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan ve Genel Başkan Yardımcıları Kerim Rota ve Doğan Demir şahsında tüm Gelecek Partilileri teşekkür ederim."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir