MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer'den Dikili'ye müjde...
Yerel Yönetimler
23 Şubat 2021 Salı 13:51

Başkan Soyer'den Dikili'ye müjde...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bakırçay Havzasu turu kapsamında bugün Dikili'de temaslarda bulundu. Başkan Soyer'in Büyükşehir bürokratları ile birlikte muhtarları dinlediği toplantı öncesi konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Dikili 2 yılda hızla gelişti. Bunda en büyük pay Büyükşehir'indir. İlçemizi yatırıma boğdu. Sayın başkanımız Dikili Belediyesi yeni hizmet binası için de müjde verdi" dedi

SONKALEİZMİR-Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve bürokratlarını ağırladı. Başkan Kırgöz, Soyer ile bürokratlarının muhtarlar ile bir araya geldiği toplantı öncesi yeni belediye hizmet binası müjdesini açıkladı. 

DİKİLİ'Yİ YATIRIMA BOĞDU

Dikili'ye Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük önem verildiğini söyleyen Kırgöz, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bürokratlarına şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. 2 yıla yıkın sürede Dikili'nin hızlı bir şekilde değiştiğini ve dönüştüğünü görüyoruz. Bunda en büyük pay İzmir Büyükşehir Belediyesi'nindir. Çünkü bizim bütçemiz sınırlı. Büyükşehir, ilçemizi yatırıma boğdu ve boğmaya da devam ediyor. Sayın başkanımız yine müjde verdi. Dikili Belediyesi olarak küçük bir binada, 5 ayrı noktada hizmet vermeye çalışıyoruz. 9 bin metrekare inşaat alanına sahip yeni belediye hizmet binamızın müjdesini aldık. 9 Mart'ta yapım inhalesi gerçekleşecek. 15 ayda inşaatı tamamlanacak. 2022 yılında Dikili Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşacak" dedi. 

SOYER: SİZİ DİNLEMEK İÇİN BURADAYIZ

Başkan Tunç Soyer de muhtarlara seslendi. Soyer, "Tek tek sizi dinlemek için buradayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm kurumsal kapasitesi ile buradayız. Niyetimiz şu. Sizlerin demokrasinin en çekirdek, en kilit noktası olduğunuzu biliyoruz. Vatandaşın talebini en doğru sizin aracılığınızla öğrenebiliriz. Her biriniz kendi mahallenizin eskiğini biliyorsunuz. Yerel yöneticiler olarak en çok sizi dinlemek zorundayız" ifadelerini kullandı. Toplantıda Büyükşehir bürokratları tek tek kendilerini muhtarlara tanıttı. Daha sonra mahallelerin sorunları dinlendi. 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir