MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer de patladı... YALANINIZ BATSIN!
Güncel
10 Ocak 2021 Pazar 17:40

Başkan Soyer de patladı... YALANINIZ BATSIN!

AK Parti, MHP ve yandaş basının "İzmir Büyükşehir Belediyesi tadilattaki Pasaport İskelesi'nin yerine konulan yüzer iskeleye Yunan kralı Agamemnon'un adını verdi" iddiası Başkan Tunç Soyer'i çileden çıkardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Mahir Polat ve Müsavat Dervişoğlu'nun ardından Başkan Soyer de bir açıklama yapıp iddiayı ortaya atan Cumhur İttifakı üyelerine ve yandaş medyaya sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kaybettikleri siyasi mevziyi yalanla, iftirayla yeniden kazanabileceklerini sananlar yanılıyor. #YalanınızBatsın Biz bu yola çıktığımızda milyonlarca insanımızla kardeşlik köprüleri kurduk. İzmir’i kötülüğün siyasetine teslim etmeyeceğiz.  #BizVarız , milyonlarız!" ifadelerini kullandı.

DAĞ GİBİ DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Paylaşımda, Başkan Soyer'in daha önce yaptığı "İzmir'i itibarsızlaştırmak için herşeyi yapacaklar. Ama biz çelik gibi, demir gibi, dağ gibi durmaya devam edeceğiz" açıklamasının yer aldığı videoya da yer verildi.

Başkan Soyer'in açtığı #YalanınızBatsın hastag'i büyük etkileşim aldı.

İŞTE O PAYLAŞIMDAKİ SOYER'İN KONUŞMASI:

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir