MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer de o eyleme destek verdi:
Yerel Yönetimler
19 Ocak 2022 Çarşamba 16:46

Başkan Soyer de o eyleme destek verdi: "SONUNA KADAR KARŞISINDAYIZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hükümetin sabit saat uygulamasına tepki gösterdi. Çiğli'de iki okulun öğrencilerinin eğitim aldığı bir okulda yapılan eylemin fotoğrafını paylaşan Soyer, "Zifiri karanlıkta okul yollarına düşüren sabit saat uygulamasının sonuna kadar karşısındayız" dedi.

SONKALEİZMİR-Sosyal medya hesabından Çiğli Ahmet Adnan Saygun Lisesi'nde veliler ve öğrenciler tarafından yapılan eylemin fotoğrafını paylaşan Tunç Soyer, "Henüz sıcak yataklarında olmaları gereken saatlerde çocukları sokaklara döken, zifiri karanlıkta okul yollarına düşüren sabit saat uygulamasının sonuna kadar karşısındayız. Sabit saat uygulamasından vazgeçilerek bu sistem değişmeli, yaz/kış saatine geçilmeli" dedi.

'KARANLIĞA TESLİM OLMAYACAĞIZ' EYLEMİ 

İzmir'in Çiğli ilçesinde önceki gün Ahmet Adnan Saygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında eğitim gören öğrenciler ve velileri sabit saat uygulaması ile birleştirilmiş okul sistemine tepki göstermek amacıyla eylem yapmıştı. Öğrenci sayısının artmasıyla öğlene kadar ortaokul, sonrasında ise lise öğrencileri eğitim aldığı okulun önünde toplanan öğrenci ve veliler, "Karanlığa teslim olmayacağız" yazılı pankart açıp, sloganlar atarak İzmir Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tepki göstermişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir