MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Serdar Sandal: Sağduyulu yaklaşım için teşekkür ediyoruz!
Güncel
17 Mart 2023 Cuma 19:47

Başkan Serdar Sandal: Sağduyulu yaklaşım için teşekkür ediyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yüksek mahkemenin depremzede yurttaşlar lehine verdiği emsal artışı kararını, "Mağdurdan yana gösterilen bu sağduyulu yaklaşım için teşekkür ediyor, depremzedelerimize hayırlı olmasını diliyorum” sözleriyle değerlendirdi.

SONKALEİZMİR- İzmir Bölge İdare Mahkemesi Üçüncü İdari Dava Dairesi, TMMOB'un açtığı davada İzmirli depremzedelerin emsal artışıyla ilgili 5. İdare Mahkemesi tarafından verilen "Yürütmeyi durdurma" kararını kaldırdı. Karar, depremzede yurttaşların yanı sıra ilk günden beri kararlı bir mücadele sergileyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı da sevindirdi.

Yüksek mahkemenin depremzede yurttaşlar lehine verdiği kararı değerlendiren Başkan Sandal, "Depremzedelerimizin konut ihtiyacını çözmek için hayata geçirdiğimiz “emsal artışı” kararı ile ilgili verilen yürütmeyi durdurma kararı, mahkemeye yaptığımız itirazlar neticesinde kaldırıldı. Mağdurdan yana gösterilen bu sağduyulu yaklaşım için teşekkür ediyor, depremzedelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir