MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Selvitopu'dan seçim mesaisi...
Yerel Yönetimler
4 Mayıs 2023 Perşembe 13:43

Başkan Selvitopu'dan seçim mesaisi...

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarındaki seçim ofislerini ziyaret ederek partililerle motivasyon toplantıları yapan Başkan Selvitopu, milletvekili adaylarıyla da esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor ve vatandaşlarla buluşuyor.

Başkan Selvitopu, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Birliği Derneği ve Anadolu Federasyonu tarafından düzenlenen kahvaltıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, PM üyeleri, milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte katıldı. Dernek ve federasyona üye sivil toplum örgütü temsilcilerinin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Selvitopu, “14 Mayıs'ta çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Bu güzel ülkede sevgi, saygı ve huzuru hep birlikte hakim kılacağız. Sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu daha sonra Karabağlar Üçyol ve Basın Sitesi seçim ofislerini ziyaret etti. Basın Sitesi ziyaretinin ardından yeniden aday gösterilen PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İlçe Başkanı Bülent Sözüpek'le birlikte, Ahmet Piriştina Parkı'ndan Ödemiş Ekmek Fırını'na kadar olan güzergahta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Başkan Selvitopu yoğun programı kapsamında akşam da Sivas Güneykayalılar Derneği'ni, PM Üyesi ve Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik'le birlikte ziyaret etti. Kendilerine oy versin ya da vermesin toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle nöbet değişimi kaçınılmaz görünüyor. Bu yüzden sizlerden emanet oy istiyoruz. Başaramazsak, yönetemezsek yine oylarınızla iktidarı değiştirirsiniz” diye konuştu.

Devrim Barış Çelik de, Millet İttifakı iktidarında Türkiye'nin barış, huzur, istikrar ve güven ortamına yeniden kavuşacağı sözünü verdi. Milletvekili seçilmesi durumunda her zaman ulaşılabilen bir siyasetçi olmaya devam edeceğini söyledi.

Daha sonra Çelik ve Başkan Selvitopu dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.

Buluşmada, CHP İl Başkan Yardımcısı Nurdal Karakartal ve meclis üyeleri de yer aldı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir