MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sandal sözünü tuttu... Bayraklı'da sözleşme sevinci
Yerel Yönetimler
6 Ocak 2020 Pazartesi 11:18

Başkan Sandal sözünü tuttu... Bayraklı'da sözleşme sevinci

Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Serdar Sandal, yeni yılda tüm sözleşmeli personelin iş akitlerinin yenileneceğini açıkladı.

Göreve geldiğinden bu yana hiç işçi çıkarmayan ve "kimsenin ekmeğiyle oynamayacağını" defalarca vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sözleşmeli memurları da rahatlattı. Her yıl sözleşmelerinin yenilenip yenilenmeyeceği endişesi taşıyan sözleşmeli memurların tamamıyla yola devam edeceklerini duyuran Başkan Sandal, “İş güvencesiyle ilgili verdiğimiz sözü tutuyoruz. Tüm sözleşmeli memur kadrolarındaki arkadaşlarımızın sözleşmelerini uzatıyoruz” diye konuştu.

Kimseyi ayırmadıklarını, dil, din, ırk veya siyasi görüşüne bakmadan hareket ettiklerini ifade eden Sandal, "Tüm personelimize liyakat ve nitelik esasına göre yaklaşıyoruz. Her zaman emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi Ocak ayı ilk oturumunda gündeme gelen madde oybirliğiyle plan, bütçe ve hukuk komisyonlarına sevk edilerek, bir sonraki meclise yetiştirilmesi notu düşüldü.

Başkan Sandal'ın bu kararı, belediyedeki çok sayıda sözleşmeli memurda sevinç yarattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir