MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sandal duyurdu... Rezerv alandaki parseli AK Partili başkana satmışlar!
Güncel
20 Mart 2023 Pazartesi 14:34

Başkan Sandal duyurdu... Rezerv alandaki parseli AK Partili başkana satmışlar!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, depremzedeler için ayrılan rezerv alandaki bazı parsellerin pazarlık usulü ile satıldığını duyurmuştu. Sandal, rezerv alanından arazi alan ismin AK Partili Belediye Başkanı ve akrabaları olduğunu söyledi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı'da depremzedeler için ayrılan rezerv alandaki bazı parsellerin satıldığını duyurmuştu. Sandal'ın açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır yanıt vermiş ve bilginin doğru olmadığını savunmuştu. 

Nasır'a belgelerle yanıt veren Sandal'dan yeni bir açıklama geldi. Başkan Sandal, rezerv alandaki pazarlık usulü ile satılan parsellerin Diyarbakır Çüngüş’ün AKP’li Belediye Başkanı ve akrabaları tarafından alındığını söyledi. 

Sandal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Bayraklı’da, depremzede vatandaşlarımız için ayrılan rezerv alandaki parsellerin ticari alanlara dönüştürülerek pazarlık usulü ile satıldığını söyledik ‘doğru değil’ dediniz, ispatladık. Satışı yapandan da doğru söylemedigimizi söyleyenlerden de ses çıkmadı. Şimdi alıcıya soruyoruz: Diyarbakır Çüngüş’ün AKP’li Belediye Başkanı ve akrabaları, TOKİ’den, Bayraklı rezerv alanından yer aldınız mı?''

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir