MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Önal, tarikatçı şarkıcıyı bağrına bastı!
Yerel Yönetimler
30 Ağustos 2024 Cuma 09:00

Başkan Önal, tarikatçı şarkıcıyı bağrına bastı!

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi ile ilişkisiyle tanınan ve Gezi Parkı eylemlerinde hükümet yanlısı tavrıyla hatırlanan AK Parti'ye yakın şarkıcı Mustafa Ceceli'yi bağrına bastı. Ceceli'yi makamında konuk edip "Değerli sanatçımız" diye paylaşım yapan Önal, AK Parti'nin hedefe koyduğu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Hepimiz Çine'ye dinlemeye gidiyoruz" diyerek Aydın'a gidip destek verdiği Suavi ile ilgili ise tek kelime etmedi. 

SONKALEİZMİR-Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen, "Şeyhim" dediği Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi ile ilişkisiyle tanınan şarkıcı Mustafa Ceceli'yi bağrına bastı. 

ÖZGÜR ÖZEL DESTEK VERDİ, O ES GEÇTİ!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dün İzmir'de "Hepimiz Çine'ye dinlemeye gideceğiz" diye Aydın'a giderek destek verdiği Suavi ile ilgili tek kelime etmeyen Başkan Önal, Ceceli'yi makamında konuk edip "Değerli sanatçımız Mustafa Ceceli'yi belediyemizde ağırladık. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ederim" diye paylaşım yaptı. 

Önal, konserlerinin iptal edilmesi için baskı gören Suavi'yi ise unuttu. 

KASAPOĞLU İLE SAHNEYE ÇIKIP ŞARKI SÖYLEDİ

Şarkıcı Mustafa Ceceli, Gezi Parkı eylemlerinde hükümet yanlısı takındığı tavır ile dikkat çekmişti. Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi için "Şeyhim" diye hitap eden Mustafa Ceceli, dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte sahneye çıkıp şarkı söylemesiyle de dikkat çekmişti.

"ERDOĞAN DİYE DUAYA BAŞLIYORLAR" DEMİŞTİ

Ceceli, geçmişte AK Partili Mehmet Özhaseki ile de gündeme gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ceceli ile ilgili bir hikâyesini anlatan Özhaseki, “Beni bir müddet önce Kâbe’den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki ‘Mehmet Abi ben hacdayım ama tavaf edemiyorum.’ ‘Hayırdır’ dedim. ‘Kâbe’de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kâbe’ye çeviriyorlar, Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar’ dedi” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir