MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Ömer Günel’in Yeni Hedefi: Dijital Vizyon
Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16:46

Başkan Ömer Günel’in Yeni Hedefi: Dijital Vizyon

Her alanda çağı yakalamayı hedefleyen vizyonu ve bakış açısı ile göreve geldiği 2019 yılından bu yana kente büyük değer katan hizmet ve projelere öncülük etmeyi sürdüren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, başkanlığını yürütmekte olduğu Doğal Şehirler Birliği adına da önemli bir iş birliğine imza attı.

Başkan Ömer Günel,Türkiye’nin teknoloji alanında faaliyet yürüten en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Habitat Derneği ile Kuşadası Belediye Başkanı ve Doğal Şehirler Birliği Başkanı kimlikleri ile imzaladığı iki ayrı protokolle, kent sakinlerinin ardından Birlik üyesi belediyeler için de önemli bir adıma öncülük etti.DOĞAL ŞEHİRLER BİRLİĞİ’NE DİJİTAL EĞİTİM DESTEĞİ

Başkan Ömer Günel ile Habitat Derneği İcra Kurulu Başkanı Bora Caldu arasında imzalanan protokol, “Habitat Derneği ve Doğal Şehirler Birliği İş Birliği Protokolü oldu. Protokol ile Habitat Derneği tarafından, Birlik üyesi belediyelere, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet yürütecekleri tanıtım; yerel ürünlere pazar sağlama ve kapasite geliştirme; hibe ve iş birliği desteği oluşturma; iyi örnek uygulamaları ve network paylaşımı gibi alanlarda iki yıl süreyle dijital eğitim desteği sağlanması imza altına alındı.

Protokole göre, Birlik üyesi belediyeler, bulundukları kentlerin doğal, tarihi, kültürel dokusunu ve değerlerini geliştirip yaşatmalarına yardımcı olmak amacıyla faaliyet yürütürken Habitat Derneği tarafından düzenlenecek eğitim ve atölye çalışmaları ile dijital çağın sunduğu olanakları en verimli şekilde kullanmaya başlayacak.

KENT SAKİNLERİ İSTASYON KUŞADASI İLE ÇAĞI YAKALAMAYI SÜRDÜRECEK

Başkan Ömer Günel tarafından Habitat Derneği ile imzalanan bir diğer protokol ise Kuşadası Belediyesi ile Türkiye Odalar Birliği ortaklığında, Meta’nın program partneri olduğu İstasyon Kuşadası ile ilgili oldu. Protokolle, açıldığı 2021 yılından bu yana kent sakinlerinin, işletmelerin ve toplulukların dijital dönüşümüne katkı sunmak amacıyla faaliyet yürüten İstasyon Kuşadası’nda eğitim alanında Habitat Derneği ile yapılan iş birliği, 2 yıl süreyle uzatıldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir