MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kılıç'tan cezaevi yorumu: ''HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ''
Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2021 Cuma 17:44

Başkan Kılıç'tan cezaevi yorumu: ''HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ''

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Temmuz ayı meclis toplantısında, tüm siyasi partilerin Buca cezaevinin kaldırılması ile ilgili ortaya koyduğu iradeye dikkat çekti. Başkan Kılıç, "Buca için bir yarar sağlanacaksa herkes bu işi sahiplenecek. hizmetin siyaseti olmaz. Bizim için önemli olan cezaevinin arkasındaki yolun kaldırılarak trafiğin rahatlatılması" dedi. Mecliste Sivas Madımak katliamında yaşamını yitirenler de anıldı. 

SONKALEİZMİR-Buca Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısına Buca cezaevinin kaldırılması ile ilgili konuşmalar damga vurdu. Başkan Erhan Kılıç, cezaevinin kaldırılması konusunda tüm siyasi partilerin tavrına dikkat çekerek, "Cezaevi konusu hizmetin siyasetinin olmayacağını gösterdi. Buca için bir yarar sağlanacaksa tüm partiler bu işi sahiplenmeli. Bizim için önemli olan cezaevinin arkasındaki yolun açılması. Bunun getirisini yaşayıp göreceğiz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Bucamız'a hayırlı olacağını  biliyoruz" dedi.



MADIMAK KATLİAMI UNUTULMADI

Mecliste, 28 yıl öncesi Sivas Madımak katliamında canlarını yitirenler de unutulmadı. Başkan Erhan Kılıç, "Aradan geçen 28 yıla rağmen Sivas hala yanıyor. Katliamla yüzleşilmedi. Bir an önce yapılması gereken şey Madımak’ta insanlık suçlarının teşhir edileceği “Utanç Müzesi’nin’’ inşa edilmesidir. Geçmişi değiştirmek mümkün değil ama birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve mutlu bir gelecek kurmak bizim elimizdedir. Yaşadığımız büyük acılardan ders alarak, hepimizin Türkiye'sini yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir