MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Karakayalı'dan ihale tepkisi: 'Zaman kaybı yaşıyoruz'
Yerel Yönetimler
23 Mart 2023 Perşembe 16:15

Başkan Karakayalı'dan ihale tepkisi: 'Zaman kaybı yaşıyoruz'

Kemalpaşa Belediyesi tarafından Şubat ayında yapılan ihalelerin sonuçsuz kalırken Başkanı Rıdvan Karakayalı büyük zaman kaybı yaşadıkları belitti.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından Armutlu Mahallesinde yapımı planlanan kreş ve pazaryeri için 24 Şubat tarihinde çıkılan ihaleler sonuçsuz kaldı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın ilçeye dördüncüsünü kazandırmayı planladığı Armutlu Gündüz Bakım Evi(Kreş) yapım ihalesine hiçbir firma katılmazken, aynı tarihte gerçekleştirilen Armutlu Pazaryeri yapım ihalesi ise, katılan 4 firmanın teklifleri yaklaşık maliyetin çok üzerinde kalması sebebiyle iptal edildi.

‘ZAMAN KAYBI YAŞIYOUZ’

Son dönemde ihaleleri sonuçlandırma sürecinde mağduriyet yaşadıklarını ifade eden Başkan Rıdvan Karakayalı, ‘’ Hedeflediğimiz bir hizmet ile ilgili tüm planlamalarımızı ve kaynağımızı oluşturup ihale sürecini başlatıyoruz ancak ihalelere katılan olmaması, maliyeti aşan teklifler gibi sorunlar yüzünden önemli zaman kaybı yaşıyoruz. Geçtiğimiz aylarda çalışmaların başladığı Atatürk Anı Evi projesi ancak 4. ihalede sonuca ulaştı. Bu sürecin bize etkisi zaman kaybı olarak en az 300 gün. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum, mal ve hizmetlerdeki fiyat dengesizliği iş üretmeyi neredeyse olanaksız kılıyor. Ne olursa olsun vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için azimle mücadelemizi sürdürüyoruz ancak yaşanan aksaklıklar bizim de elimizde olmayan sebepler. Vatandaşlarımızı bu konu hakkında bilgilendirme ihtiyacı hissettik.’’ ifadelerini kullandı. 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir