MENÜ
İzmir 12°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Işık'a tepki... Çöplük değil Gaziemir Belediyesi!
Yerel Yönetimler
19 Mart 2025 Çarşamba 20:11

Başkan Işık'a tepki... Çöplük değil Gaziemir Belediyesi!

AK Parti Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Sarnıç'ta bulunan Gaziemir Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi ile belediye hizmet binasının bodrum katının çöplüğe döndürüldüğünü söyledi. İki ayrı video paylaşarak Başkan Ünal Işık'a tepki gösteren Atmaca, “Sayın Ünal Işık, çevre sağlığını hiçe saymak suretiyle yeşil alan içinde adeta bir çöplük kurmuş durumda” dedi.

SONKALEİZMİR-Gaziemir Belediyesi'nin Sarnıç Mahallesi'nde bulunan araç muayene istasyonu karşısındaki Temizlik İşleri Şantiyesi alanında biriken ve etrafa koku yayan çöpler tepki çekti. AK Parti Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, çöp dağı haline gelen bölgedeki görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak Belediye Başkanı Ünal Işık'a tepki gösterdi.

"DERHAL BU ÇÖPLERİ KALDIRIN"

Atmaca şu açıklamayı yaptı:

Sarnıç'ta bulunan Araç Muayene İstasyonu'nun karşısındaki Gaziemir Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi

“Önceki dönem belediye yönetimi bu alan ile ilgili imar planı değişikliği önerisi getirmiş, sağduyulu meclis üyeleri başkanlık önergesiyle gelen değişikliği ret etmişti. Bunu öngöremeyen önceki yönetim, inşaata başlamış ve belediye yönetimi kaçak yapı inşaa etmek gibi bir suçlamaya maruz kalmıştı. Sn Ünal Işık, meclis üyesi olduğu o dönemde konuyu çok iyi bilmesine rağmen, bugün buradaki garabeti devam ettirerek çevre sağlığını hiçe saymak suretiyle yeşil alan içinde adeta bir çöplük kurmuş durumda. Daha önce benzer çöp depolama işlemi orman kenarındaki bir alanda yapılmaktaydı ve çöplerin tutuşması sebebiyle bir kaç kez neredeyse orman yangınına sebep olacaktı.

(Uğur İnan Atmaca)

Her fırsatta çevreci görünmek uğruna soluğu Emrez’deki eski kurşun fabrikasında alan bazen de Büyükşehir Meclisi’ nde ateşli konuşmalar yapan Sn Işık acaba bu konuda ne yapacak? Göreve geldiği günden beri “para yok” edebiyatıyla 1 yılını dolduran Sn Işık’ın seçim dönemindeki vaatlerini yerine getiremeyeceği anlaşılıyor. Sarnıç’lı hemşerilerimize kapalı pazaryeri yapmayan Sn Işık, yeni bir çöp depolama alanı yapmaktan imtina etmemiş. Bu çöplerden uçuşan naylon ve zararlı tozlar her tarafa yayılıyor ama bu kimin umurunda. Derhal bu çöpleri kaldırın ve bir daha halkın sağlığıyla oynamayın! Buradan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne de ihbarda bulunmuş olalım. Sarnıç sahipsiz değil!.. "

BODRUM KATI PİSLİK İÇİNDE!

Atmaca, belediye hizmet binasınan bodrum katına ait çarpıcı görüntüler de paylaştı. Atmaca şunları kaydetti:

“Anadolu’da “ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR” derler. Görüntüler Gaziemir Belediyesi’nin bodrum katından. Sn. Ünal Işık 1 yıldır görevdesiniz ve çöplüğe dönen bodrum katı temizletmek aklınıza gelmedi mi? Bu eşyaların yeri burası mı? Sarnıç’ta yeşil alanı çöplüğe çevirdiğiniz yetmedi, bir de belediye binasını da çöplüğe çevirmişsiniz.  Hani haberlerde çöp evler var ya aynen öyle. Gaziemir ‘e sizden fayda gelmeyeceğinden iyice emin olduk. Bu çöpleri kaldırmak için de para yok galiba…”

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYIN>>>


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir