MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan İduğ'dan İmamoğlu'na teşekkür
Yerel Yönetimler
7 Kasım 2020 Cumartesi 22:39

Başkan İduğ'dan İmamoğlu'na teşekkür

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, bugün İzmir'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunan ve yaralı yurttaşlarımıza moral veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. İmamoğlu'nun enkazdan 91 saat sonra çıkarılan mucize çocuk Ayda ile tanışıp sohbet ettiği anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan İduğ, "Aralarındaki sıcak sohbet içimizi ısıttı. Yanımızda olduğu için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı
SONKALEİZMİR-İzmir'de 114 yurttaşın yaşamını yitirdiği 6.9'luk afetin yaralarının sarılması için ilk andan beri deprem bölgesinden ayrılmayan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İzmir'e geçmiş olsun ziyaretine gelen Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. Başkan İduğ, depremde yaralanan ve çadır kentte kalan yurttaşları ziyaret eden İmamoğlu'nun mucize çocuk Ayda ile olan sohbetini sosyal medya hesabından paylaştı.
Başkan İduğ, "Ekrem Başkanımız ile depremde yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, durumları hakkında bilgi aldık. 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda kurulan çadırkenti ziyaret ettik. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu Ayda kızımızla tanışarak, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti, yanımızda olduğu için Başkanımıza tekrar teşekkür ederiz. Aralarındaki sıcak sohbet içimizi ısıttı" ifadelerini kullandı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir