MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan İduğ 1881 fidan ile startı verdi...
Yerel Yönetimler
30 Temmuz 2021 Cuma 20:41

Başkan İduğ 1881 fidan ile startı verdi... "HAYDİ GÜZEL BİR ŞEYLER YAPALIM"

İzmir yangını sonrası ağaçlandırma kampanyalarına verdiği destek ve sosyal medyadaki "Fav Ormanı" akımıyla yeşile ve doğaya büyük katkı sunan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Manavgat ve Marmaris yangınları sonrası da harekete geçti. Sosyal medya hesabından "Haydi güzel bir şeyler yapalım" başlığıyla fidan dikme kampanyası başlatan Mustafa İduğ 1881 fidan ile startı verdi, diğer belediye başkanlarına çağrı yaptı. 

SONKALEİZMİR-Türkiye'de başta Manavgat ve Marmaris olmak üzere birçok bölgede çıkan orman yangınları Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u harekete geçirdi. Geçmişte yeşile ve doğaya verdiği katkılarla dikkat çeken Başkan İduğ, "Haydi güzel bir şeyler yapalım" sloganıyla fidan dikme kampanyası başlattı.

Atatürk'ün doğum ve Bornova Belediyesi'nin kuruluş yılına ithafen 1881 fidan bağışı ile kampanyayı başlatan Başkan İduğ sosyal medya hesabından "Dün yaşananlar içimizi yaksa da gelecek nesillere yemyeşil bir vatan bırakalım! Biz Belediyemizin kuruluş yılı olan “1881” adet fidan bağışlıyoruz. Haydi sen de katıl Başkanım" açıklamasıyla Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a topu attı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir