MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Gümrükçü'den Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na ziyaret
Yerel Yönetimler
8 Kasım 2022 Salı 23:26

Başkan Gümrükçü'den Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Gümrükçü, "Ülkemizin sorunlarını, milletimizin dertlerini biliyoruz. Genel Başkanımızın önderliğinde, mutlaka ama mutlaka kazanacağız" açıklamasını yaptı.

SONKALEİZMİR-Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bugün Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Gümrükçü, Kılıçdaroğlu ziyaretine ilişkin, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim. Ülkemizin sorunlarını, milletimizin dertlerini biliyoruz. Genel Başkanımızın önderliğinde, mutlaka ama mutlaka kazanacağız…" açıklamasını yaptı.



DAVUTOĞLU'NU DA ZİYARET ETTİ

Başkan Gümrükçü, Davutoğlu ziyaretiyle ilgili ise "Millet İttifakı ortaklarımızdan Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret ettik. Ülkemizin gündemine dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Çiğlimize ve İzmir’e selam ve sevgilerini ileten Sayın Genel Başkana misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum" paylaşımını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir