MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Gümrükçü'den 'Bir kira bir yuva' kampanyasına destek ve İzmirliler'e çağrı
Yerel Yönetimler
22 Şubat 2023 Çarşamba 22:03

Başkan Gümrükçü'den 'Bir kira bir yuva' kampanyasına destek ve İzmirliler'e çağrı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına 5 kira bedeli destek oldu. İzmirlileri de ‘Haydi İzmir!’ sözleri ile desteğe çağırdı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İhtiyaç Haritası işbirliğiyle yürütülen “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasını daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla Halk TV ekranlarında düzenlenen özel gecede toplanan bağışların depremzedelerin barınma sorununun çözümüne katkı sağlanması hedefleniyor.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ’DEN 50 BİN LİRA DESTEK

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, önderliğinde Çiğli’de ilk günden bu yana depremzedeler için büyük bir seferberlik ilan edildi.  ‘Bir Kira bir yuva’ kampanyasında 5 kira bedeli yani 50 bin lira  desteğini açıklayan Başkan Gümrükçü, gönderdiği SMS ve sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrılarla da İzmirlileri desteğe çağırdı.

GÜMRÜKÇÜ’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Başkan Gümrükçü, gönderdiği SMS’te  “Haydi İzmir! Halk TV’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in başlattığı ‘Bir kira Bir Yuva ’kampanyasına desteğinizi bekliyoruz, gelin dayanışmayı birlikte büyütelim” dendi.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir