MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Gruşçu'dan ANKA'ya Kırılmaz Kalem...
Güncel
24 Haziran 2021 Perşembe 11:14

Başkan Gruşçu'dan ANKA'ya Kırılmaz Kalem...

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, özgür, tarafsız ve ilkeli haberciliğin etkili sesi ANKA Haber Ajansı'na plaket sundu. ANKA'nın son derece önemli bir işlevi yerine getirdiğini vurgulayan Gruşçu, "Gelecek dönemde gücünüzü daha da artıracağınıza inanıyorum" dedi.

SONKALEİZMİR- CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Dilan Güneş Baskan ve Basın Sorumlusu Barış Özdil ile birlikte "Kırılmaz Kalem" ziyaretleri kapsamında ANKA Haber Ajansı İzmir Temsilciliği'ne konuk oldu. ANKA Haber Ajansı İzmir Temsilcisi Mustafa Akbaş, ANKA muhabiri Abdullah Çelebi ve ANKA haber kameramanı Kerim Uğur ile sohbet eden Gruşçu, Türk basınının son dönemdeki çıkmazına işaret etti.

Özgür, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla ANKA'nın bu dönemde öne çıktığını vurgulayan Gruşçu, "ANKA son derece önemli bir işlevi yerine getiriyor. Bu özellikle İstanbul seçimlerinde belli oldu. ANKA'nın açıkladığı veriler olmasa, toplum tek taraflı manipülatif bilgilerle aldatılacaktı. ANKA'nın gelecek dönemde gücünü daha da artıracağına inanıyorum" dedi.

Gruşçu, ANKA Haber Ajansı adına İzmir Temsilcisi Mustafa Akbaş'a "Kırılmaz Kalem" plaketini sundu. Akbaş da nazik ziyaretleri ve "özgür basın" konusundaki duyarlılıkları nedeniyle Gruşçu ve ekibine teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir