MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Engin'den rahatsızlığı sonrası ilk açıklama: 'Çok daha iyiyim'
Yerel Yönetimler
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:29

Başkan Engin'den rahatsızlığı sonrası ilk açıklama: 'Çok daha iyiyim'

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavisi süren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın..." açıklamasını yaptı. Öte yandan beyninde küçük bir kitle tespit edilen Başkan Engin'in ameliyat olacağı öğrenildi.

SONKALEİZMİR-Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, rahatsızlığı sonrası kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Engin'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen; yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen, 

Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na, genel başkan yardımcılarımıza, İzmir valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ma, milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a, ilçe belediye başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, kaymakamlarımıza, partimizin il ve ilçe örgütüne, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve personeline, bürokratlarımıza, Ege'de Son Söz imtiyaz Sahibi Fatih Yapar'a, basın mensuplarımıza, belediyemizde birlikle çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 

Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın..."


Öte yandan beyninde küçük bir kitle tespit edilen Başkan Engin'in ameliyat olacağı öğrenildi.

BAŞKAN ENGİN HASTANEYE KALDIRILDI

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir