MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Batur'dan Göztepe yorumu: 'Play-Off'a kalırsak korksunlar bizden'
Spor
28 Mart 2023 Salı 16:36

Başkan Batur'dan Göztepe yorumu: 'Play-Off'a kalırsak korksunlar bizden'

İzmir kulüplerine yakınlığı ile bilinen ve iyi bir Göztepe taraftarı olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, SONKALE TV canlı yayınında sarı-kırmızılıların Play-Off şansını değerlendirdi. Başkan Batur, "Arada 3 puan fark kaldı. Onu da kapatacağız ve Play-Off'a kalacağız. Zaten Play-Off'a kaldık mı korksunlar bizden. orada başarılı oluruz" dedi. 

SONKALEİZMİR-Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, SONKALE TV canlı yayınında Gazeteci Mustafa Akbaş'ın konuğu oldu. İyi bir Göztepe taraftarı olan Başkan Batur, Spor Toto 1. Lig'de Play-Off mücadelesi veren Göz-Göz'ün durumunu değerlendirdi. 

Play-Off hattında bulunan 7. basamaktaki Bodrumspor'un 4 puan gerisinde yer alan sarı-kırmızılı takıma olan inancını dile getiren Başkan Batur, "Göztepe Play-Off'a çıkacak. Son maçlarda sıkı bir grafik yakaladı. 4 puan kaldı arada. En kısa sürede kapatacağız onu ve Play-Off'a kalacağız. Zaten Play-Off'a kaldık mı ondan sonra korksunlar bizden. Play-Off takımıyızdır biz. Orada başarılı oluruz. Son transferler takıma katkı açısından önemliydi. Şu ara iyi gidiyoruz. Dilimizi ısıralım, inşallah nazar değmez" diye konuştu.

Videoyu izlemek için görsele tıklayın>>>


Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir