MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Aksoy CHP'den istifa etti!
Yerel Yönetimler
18 Kasım 2020 Çarşamba 17:00

Başkan Aksoy CHP'den istifa etti!

CHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy partisinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Aksoy, "Sandıkla gelen sandıkla gider mantığı demokrasinin temel ilkesidir. Menemenimize hizmet etmek için seçildim ve hizmete de devam edeceğim" ifadelerini kullandı

SONKALEİZMİR-Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Başkan Aksoy'un açıklaması şöyle:

Basına ve Kamuoyuna;

Sandıkla gelen sandıkla gider mantığı demokrasinin temel ilkesidir. Menemenimize hizmet etmek için seçildim ve hizmete de devam edeceğim.

Üyesi olduğum CHP’den istifa ediyorum. Belediye başkanı olarak halkımızın vermiş olduğu yetkiyle görevimin başında olduğumu belirtirim."

YÜCEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Aksoy'un istifası sonrası CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel açıklamada bulundu. Yücel, şu değerlendirmelerde bulundu: "Kendisinin partiden kesin ihracıyla ilgili disiplin işlemi sürüyordu. Kendi takdiridir, istifa etti. Biz Genel Merkezdeki disiplin işleminin sonucunu bekleyeceğiz. Konu Genel Merkezimizde MYK ve YDK'nin gündeminde. Sürecin tamamlanmasının ardından geniş çaplı bir açıklama yapacağım."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir