MENÜ
İzmir 16°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bamba'dan Altay'a tepki!
Spor
5 Temmuz 2022 Salı 11:53

Bamba'dan Altay'a tepki!

Altay'da geçen sezon Süper Lig'de sezon bitmeden sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılan santrfor Daouda Karamoko Bamba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir temsilcisine tepki gösterdi. 

Transfer yasağı bulunan Altay'da yönetimin kadroda tutmak istediği Fildişi Sahilli golcü oyuncu, siyah-beyazlı kulübün kendisini diğer kulüplere sakat olarak lanse ettiğini ileri sürdü. Yönetime tepki gösteren Bamba, Altay taraftarına ise sevgi ve saygı duyduğunu ifade etti.

Bamba paylaşımında "Hem Türkiye'de hem de yurt dışında olumlu görüşmeler yaptığım her kulübe, 'Sakatlığı var, oynayamaz' şeklinde yanlış bilgi verildiğini işitiyorum. Benimle ilgili kötü referans veren, kariyerimi bencilce kötü etkileyen Büyük Altay Kulübü'ne yakışmayan yaklaşım sergileyen yöneticilere kırgın ve kızgınım. Bunun profesyonelliğe aykırı olduğunu düşünüyorum. Altay'a geri dönmem konusunda ısrarlı yaklaşım sergilenmesine rağmen böyle bir davranış gösterilmesini futbol ruhuna aykırı buluyorum" ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir