MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Baltalı dehşet: 16 yaşındaki çocuk üç kişiyi katletti
Güncel
13 Ekim 2024 Pazar 09:35

Baltalı dehşet: 16 yaşındaki çocuk üç kişiyi katletti

Bir evde ve bahçesinde 3 kişinin cesedi bulundu.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir evde ve bahçesinde 3 kişinin cesedi bulundu.16 yaşındaki çocuk dedesini, dedesinin birlikte yaşadığı kadını ve evdeki 1 kişiyi bıçak ve baltayla öldürdü

Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkisinde, Mustafa Macar (73) ve Cavidan Aydın'dan haber alamayan yakınları, ikilinin beraber yaşadığı eve gitti.  Eve girilmesiyle, Musarile Cavidan Aydın ve bahçede kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin daha cansız bedeni bulundu.  

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.  Ekiplerce yapılan araştırmalar neticesinde cansız bedeni bulunan kişilerin öldürüldüğü tespit edildi. 

Olayın şüphelisi ve Mustafa Macar'ın torunu olduğu belirtilen M.K'nin (16) yakalanması için çalışma başlatıldı.

ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE EVE GELMİŞ

Anne ve babası ayrı olan, annesi Bursa’da yaşayan şüpheli torun M.K.'nın Göynükbelen Mahallesi’nde dedesi Mustafa Macar’a ait evde kaldığı, olay günü de yanındaki arkadaşlarıyla birlikte alkol alarak, yayla evine gittiği öne sürüldü.

Çıkan tartışma sonrası dedesi ile birlikte yaşadığı kadını evin içinde bıçak ve baltayla öldüren M.K.nın, evin bahçesinde ise tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edildi. Evde de saçma izlerine rastlanırken, cenazeler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir