MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balçovalı çocukların Doğal Yaşam Parkı heyecanı
Yerel Yönetimler
10 Aralık 2021 Cuma 10:00

Balçovalı çocukların Doğal Yaşam Parkı heyecanı

Balçova Belediyesi'nin 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Balçovalı engelli çocuklar Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na götürüldü. Parkı ve hayvanları gören çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Balçova Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor. Etkinliklerde engelli bireylerin hakları ile toplumsal etkinliklerinin artırılması ön planda tutuluyor. Bu etkinlikler çerçevesinde Balçovalı engelli çocuklar ve aileleri dün İzmir Büyükşehir Belediyesi Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na götürüldü.


 
Otobüsler ve engelli nakil aracıyla Sasalı'ya götürülen çocuklar ve aileleri daha önce televizyon ekranlarından izledikleri yaban hayvanlarını doğal yaşam alanlarında yakından görme fırsatı yakaladı. Bu benzer etkinlikleri yıl boyunca yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Engelli bireylerin haklarını tam olarak alabilmeleri için toplumsal duyarlılık çok önemli. Bu duyarlılığın artması için de engelli vatandaşlarımızın hayatın içinde daha aktif olması gerekiyor dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir