MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balçova'da gövde gösterisi gibi başvuru
Politika
28 Kasım 2023 Salı 20:59

Balçova'da gövde gösterisi gibi başvuru

Eğitimci ve iş insanı Muharrem Dayanç, kalabalık bir grupla birlikte geldiği CHP Balçova İlçe Başkanlığı'nda belediye başkan aday adaylığı dosyasını teslim etti. Kadınlar ve gençlerin büyük destek verdiği Dayanç, "Değişimin Yüzyılı ve Yüzyılın değişimi anlayışıyla partimiz büyük başarılara imza atacak ve biz Balçova’mız da bayrağımızı en yüksekte dalgalandıracağız" dedi.

SONKALEİZMİR- Balçova siyasetinin tanınan isimlerinden, eğitimci ve iş insanı Muharrem Dayanç, belediye başkanlığı için yola çıktı. Beraberindeki kalabalık bir grupla birlikte CHP Balçova İlçe Başkanlığı'na gelen Dayanç, aday adaylık dosyasını teslim etti. Dayanç'a özellikle kadınlar ve gençler yoğun ilgi gösterdi. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Dayanç, Balçova için değişim mesajı verdi.

"GENÇ BAŞKAN, YENİ BALÇOVA"

Dayanç, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi uzun yıllardır benim yuvam oldu. Tanıdıkça ve yaşadıkça gençlik kollarından beri siyaset yaptığım, en genç yaşlarda meclis üyesi olarak görev yapma onuruna ulaştığım partim Cumhuriyet Halk Partisi ailem ve hayat felsefem oldu. Balçova’mız için kurduğum bir hayal var. 'Genç Başkan, Yeni Balçova' heyecanıyla yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım. 20 yıllık siyaset, sanat, sosyal projeler ve iş dünyası birikimimi doğduğum kentim için paylaşmaya geliyorum. Türkiye'nin ikinci yüzyılına girdiği bugünlerde toplumumuzda ve her katmanda istenen değişim talebi parti yönetimimize yansımıştır. Bu değişim rüzgârı ile yerel seçimlerde Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde yepyeni bir tarih yazmak istiyoruz. Değişimin Yüzyılı ve Yüzyılın değişimi anlayışıyla partimiz büyük başarılara imza atacak ve biz Balçova’mız da bayrağımızı en yüksekte dalgalandıracağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir