MENÜ
İzmir 36°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balçova'da anne-çocuk jimnastiği eğitimleri!
Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2024 Cuma 11:11

Balçova'da anne-çocuk jimnastiği eğitimleri!

Balçova Belediyesi Spor Okulları tarafından sürdürülen anne-çocuk jimnastiği eğitimleri, gelişme çağındaki çocukları tablet ve cep telefonlarından uzaklaştırırken ebeveyn iletişimine büyük katkı sağlıyor. 

Haftada 2 gün 50’şer dakika yapılan dersler ayrıca kasların güçlenmesinin yanı sıra miniklerin özgüven sahibi olmasına neden oluyor. 

3 ila 5 yaş arasındaki çocukların anneleriyle katıldıkları derslerin büyük ilgi gördüğünü belirten Spor Okulu yetkilileri, “Şu anda bu dersleri 250 anne ve çocuk alıyor. 5 yaş sınırımız var. 5 yaşından sonra çocuklarımızı bireysel jimnastik derslerine alıyoruz. Birlikte aktivite yapmaktan çok mutlu oluyorlar. Hem oyun oynuyor, hem de spor yapıyorlar. Anneleriyle bağları güçlenirken derse katılan diğer öğrencilerle de arkadaş oluyorlar. Derse katılan anneler çocuklarının tablet ve telefonla daha az ilgilendiğini, ders dışındaki zamanlarda da spora yöneldiklerini anlatıyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.


Balçova Belediyesi Spor Okulları’nda ayrıca değişik yaş gruplarında voleybol, futbol, basketbol, plates, aerobik, tenis, yoga, açık alan egzersizleri eğitimleri veriliyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir