MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakanlıktan İzmir'de dev satış!
Güncel
2 Haziran 2022 Perşembe 13:35

Bakanlıktan İzmir'de dev satış!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 32 ildeki 385 adet arsanın açık artırma usulüyle satışa çıkarılacağını duyurdu. Söz konusu arsaların 162 adedinin İzmir'de olması dikkati çekti. 

SONKALEİZMİR - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan müzayede duyurusunda 32 ildeki 385 adet muhtelif arazinin satılacağı belirtildi. 

14-15 Haziran tarihinde yapılacak açık artırma ile İzmir, İstanbul, Konya, Muğla, Antalya, Denizli, Mersin, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Akasaray, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir , Gaziantep, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mardin, Samsun, Tekirdağ, Yalova ve Van'daki araziler satışa sunulacak.

162 TANESİ İZMİR'DE!
Satışa çıkarılan arsaların büyük bölümü İzmir'de yer alıyor. Söz konusu 385 arazinin 162 tanesi İzmir'in Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karşıyaka, Kemalpaşa, Menderes, Torbalı ve Urla ilçelerinde yer alıyor. 

ÇEŞME'DE 5 TURİZM TESİS ALANI
Satışa çıkarılan araziler arasında İzmir'in gözde turizm merkezlerinden Çeşme'deki günibirlik turzim tesis alanları dikkati çekiyor. Denize yakın konumda olan tesisler için belirlenen muhammen bedeller 26 milyon ile 4,4 milyon TL  arasında değişiyor. 

KEMALPAŞA'DA DEV ARAZİ!
İzmir'de satışa çıkarılan en yüksek bedelli arazi ise Kemalpaşa İlçesi'nde yer alıyor. Bağyurdu Mahellesi'ndeki tarıma dayalı ticaret alanı olarak tescilli 51 bin 727 metrekarelik dev arazi için belirlenen muhammen bedel 41 milyon 382 bin TL.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir