MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Özer, İzmir'deki darp olayıyla ilgili konuştu: TAVİZİMİZ YOK!
Güncel
26 Aralık 2021 Pazar 15:43

Bakan Özer, İzmir'deki darp olayıyla ilgili konuştu: TAVİZİMİZ YOK!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İzmir'deki bir ilkokulda meydana geldiği iddia edilen 'darp' olayına ilişkin "Tavizimiz yok" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik merkezi sınavın 5 Haziran 2022'de düzenleneceğini açıkladı.

Bakan Özer, katıldığı televizyon programında değerlendirmede bulundu. Bakan Özer, LGS takviminin belli olduğunu söyleyerek, "5 Haziran 2022 tarihinde LGS sınavını yapacağız. Biz öğrencilerimize yardımcı kaynaklarla her türlü destekte bulunuyoruz. Çok stres yapmadan, rahat bir şekilde hazırlanabilecekler." dedi.

Bakan Özer, Aksaray'da matematik öğretmeni Ali Rıza Y.'nin öğrencisi T.K.'yi darbettiği olayı da hatırlatarak, İzmir'in Buca ilçesi Efeler Mahallesi'ndeki bir ilkokulda meydana geldiği iddia edilen olaya ilişkin "Bizim okullarımızda öğretmenin öğrenciye, öğrencinin öğretmene, öğrencinin öğrenciye, öğretmenin öğretmene uyguladığı zorbalık ve şiddete sıfır tolerans gösteriyoruz. Tüm süreçleri takip ediyoruz. Sadece Aksaray değil İzmir'deki olayda da süreçleri takip ediyoruz. Herkes için, çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yoktur. Sonuna kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu'nda da bir öğrencinin öğretmen tarafından darbedildiği iddia edilmişti. Efeler Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Rüya Seda M., 4'üncü sınıf öğrencisi oğlu A.M.'yi darbettiği gerekçesiyle öğretmen F.M.O.'dan şikayetçi olmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir