MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahçeli'den AK Parti-HDP görüşmesine destek!
Güncel
8 Kasım 2022 Salı 12:11

Bahçeli'den AK Parti-HDP görüşmesine destek!

MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'nin anayasa değişikliği konusunda HDP'yi ziyaret etmesine dair konuştu. Bahçeli, AK Parti'nin ziyaretinin son derece doğru olduğunu söyledi. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın yer aldığı AKP heyeti, başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa değişikliği teklifine ilişkin Meclis'te 2 Kasım’da HDP grubunu ziyaret etti.

Ziyaret siyaset gündemine bomba gibi düşerken her konuşmada HDP’nin kapatılması gerektiğini dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ziyaret için ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli şunları söyledi:

''AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi de son derece doğal ve doğru bir adımdır. HDP'yle niye görüşülmüş? Biz buna ne diyecek, nasıl bir tepki gösterecekmişiz? Günlerdir cevabı aranan marazi sorular bunlardır. HDP'ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum.

AK Parti heyetinin CHP'yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP'yi dillerine dolamaları müflis ve müfsit bir tavırdır. Zira bizim gözümüzde HDP neyse, CHP'de odur ve aynısıdır. Biz kiminle görüşüldüğüne değil, makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz. Zarfla değil mazrufla ilgileniyoruz. Kabuğa değil öze odaklanıyoruz.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir