MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahçeli: Türk milleti tarih yazmıştır!
Güncel
28 Mayıs 2023 Pazar 21:18

Bahçeli: Türk milleti tarih yazmıştır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanması sonrası ilk değerlendirmeyi yaptı. Bahçeli "Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına, müstakbel geleceğine tertemiz iradesiyle sahip çıkmıştır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi sonrası canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, şunları söyledi:

''Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına, müstakbel geleceğine tertemiz iradesiyle sahip çıkmıştır.

MİLLİ VE DEMOKRATİK ŞUURUN CANLILIĞI
Yurtiçi ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın katılımıyla cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir.

Türk demokrasisi ve siyaset tarihinde iki turlu bir seçimin ilk örneği yaşanmakla birlikte k atılım oranının yüksekliği milli ve demokratik şuurun canlılığına işaret etmiştir.

Türkiye’nin demokrasi standartlarında yüksek seviyeye ulaşması ve dünya çapında mukayese üstünlük kazandığı çarpıcı bir gerçek olarak belirginlik kazanmıştır. Aziz milletimiz demokrasi fethiyle egemenlik haklarını ve tarihi mirasını güçlü şekilde kucaklamış, kardeşlik hukukuyla varoluş namusunu koruyarak Türk ve Türkiye yüzyılı vizyonuyla buluşturma iradesi göstermiştir.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir