MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Babasını öldürüp akraba ziyaretine gitti!
Güncel
11 Kasım 2022 Cuma 09:43

Babasını öldürüp akraba ziyaretine gitti!

Tire'nin, Aydın sınırına yakın dağ köylerinden Toparlar’da ikamet eden 49 yaşındaki Meliha Geleç, 79 yaşındaki babası Himmet Geleç’i darbederek öldürdükten sonra İncirliova’daki akrabalarını ziyarete gitti. Babasının iyi olduğunu söyleyen kadının yalanı ortaya çıkınca yakayı ele verdi.

İzmir'in Tire ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Köy evinde yaşlı babası Himmet Geleç ile birlikte yaşayan Meliha Geleç, iddiaya göre, bir süredir bunalımdaydı. Meliha Geleç, önceki gün henüz belirlenemeyen bir nedenle babasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, vicdansız kadın Himmet Geleç'i fiziki şiddet uyguladı.

YALANI ÇOK UZUN SÜRMEDİ
Hızını alamayan Meliha Geleç, babasını darbederek öldürdü. Cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi evden ayrılan Meliha Geleç, İncirliova'nın Köprüova köyündeki akrabalarını ziyarete gitti. Akrabalarının yanına yalnız gelen kadına sorulan ilk soru ise, "Babanı neden getirmedin?" oldu. Soğukkanlı katil, babasının sağlığını da soran akrabalarına, hasta olduğunu ve evde dinlendiğini söyledi.

CANSIZ BEDENİNİ OĞLU BULDU
Meliha Geleç'in çelişkili konuşmalarından şüphelenen akrabaları, Toparlar Köyü'nde yaşayan erkek kardeşi Adnan Geleç'i arayıp durumdan şüphelendiklerini bildirdi. Oğul Geleç, hiç vakit kaybetmeden baba evine koştu. Eve girdiğinde ise babasını yatakta hareketsiz şekilde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaşlı adamın saatler önce öldüğünü belirlerken, baba Geleç'in başında darp izlerine rastlandı. Jandarma ekipleri kısa Meliha Geleç'i akrabalarının evinde gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Öte yandan, Meliha Geleç'in daha önce de babasıyla şiddetli tartışmalar yaşadığı ve akrabalarının da bu nedenle durumdan şüphelendikleri öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir