MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Babala TV’ye katılan Kılıçdaroğlu’ndan flaş çağrı!
Güncel
25 Mayıs 2023 Perşembe 09:23

Babala TV’ye katılan Kılıçdaroğlu’ndan flaş çağrı!

Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam yayınlanan Babala TV yayınını değerlendirdi ve “Soru soran gençlere, 'AK Partili değilim dedi fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. İnsan kendini nasıl tanımlıyorsa odur” dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Babala TV Youtube kanalının Mevzular Açık Mikrofon programı yayınlandı.

3 saatte 2 milyondan fazla kişinin izlediği yayını değerlendiren Kılıçdaroğlu Twitter'da Oğuzhan Uğur'un paylaşımını alıntılayıp "İlk defa manipülasyonlar, montajlar, yalanlar, iftiralar, türlü türlü sahtekarlıklar olmadan, yüz yüze konuşabildik, tanışabildik…" yorumunu yaptı.

'EN BÜYÜK YALNIZLIĞI BU KONUDA HİSSETTİM'

Kemal Kılıçdaroğlu ilerleyen saatlerde ise kendisine soru soran bazı gençlere yönelik sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi:

"Soru soran gençlere, 'AK Partili değilim dedi ama fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. Cesaret gösterip o salona geldiler; insan kendini nasıl tanımlıyorsa, hissediyorsa, odur. En büyük yalnızlığı bu konuda hissettiğimi de söylemek zorundayım. Bırakın kavga dilini gençler."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir