MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Babala TV'den açıklama geldi
Güncel
11 Haziran 2021 Cuma 21:57

Babala TV'den açıklama geldi

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin günler öncesinden ayarlanan, gazeteci Mustafa Hoş'un karşısına çıkacağı programı iptal ettiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ve Sonkale'nin sözkonusu haberini de paylaşan Oğuzhan Uğur, "Yanlış anlaşılma olmuş. Sert bir başlık, oysa böyle bir durum yok. Sadece tarih ertelendi. Sayın Muharrem İnce'nin evvelinde Mevzular programına sözü olduğu için Mevzular'ı öne çektik. Devamında Yansıma programına tabii katılacak. Çıkmak istememesi gibi bir durum söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Ancak, Uğur, İnce'nin gazeteci Mustafa Hoş'un karşısına çıkıp çıkmayacağına ilişkin bir bilgi vermedi.

Muharrem İnce'nin, son yazdığı kitapta "adam kazandı" polemiklerine yer verip kendisine de 10 sayfalık bir bölüm ayıran gazeteci Mustafa Hoş ile yalnız programa çıkmak istemediği, Oğuzhan Uğur'un da yayında olması şartını koştuğu öne sürülmüştü.

Babala TV'deki Yansıma programı, zıt kutupları bir araya getiren ve aykırı soruların direkt sorulabildiği formatıyla biliniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir