MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Babacan duyurdu... DEVA'dan flaş seçim kararı!
Güncel
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:32

Babacan duyurdu... DEVA'dan flaş seçim kararı!

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun" dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya adresinden çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. 

Ali Babacan "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Babacan sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından canlı yayında Altılı Masa ile ilgili soruyu yanıtladı. 

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ
Babacan, ''Altılı Masa ile ilgili verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalışma alanlarında katkı vermeye devam edeceğiz. Her biri ile işbirliği alanlarını genişletme konusunda bir irademiz var. En son geçen pazar günü bir toplantı yaptık ve o toplantının ardından 6 partinin ortak adayının niteliklerini paylaştık. Ortak aday, seçimlerde başarı sağlamak için önemli bir şeydir. Birinci önceliğimiz bu. Ortak aday konusunda birlik sağlanamazsa b planımız olur. Ortak adayla seçimlere gitmek a planımız.' dedi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir