MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Baba ve 3 çocuğu ölü bulundu...
Güncel
27 Ocak 2023 Cuma 14:54

Baba ve 3 çocuğu ölü bulundu...

İstanbul Sancaktepe'de bir sitedeki dairede 3 çocuk ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.'nın, eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğu ile birlikte intihar ettiği iddia edildi. Olayla ilgili inceleme sürerken, son olarak Mehmet A.'nın komşusu konuştu.

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi'nde sitede bulunan dairede, sitenin teknikçisi Mehmet A.'dan haber alınamaması üzerine polise haber verildi. 

Çilingir yardımıyla evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, içeride ikisi erkek çocuğu, biri kız çocuğu, bir de Mehmet A. isimli yetişkin erkeğin cansız bedenlerini buldu. 

'İNTİHAR' İDDİASI

Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocukları ile birlikte intihar ettiği iddia edildi. 

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, inceleme sürüyor.

CESETLERİ ADLİ TIP’A GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerindeki incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan olayın yaşandığı site havadan görüntülendi.

 

KORKUNÇ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Vahşette yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, "Çocuklar 8-10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir