MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aytun Çıray'dan Abdülkadir Selvi'ye TÜİK göndermesi!
Politika
1 Haziran 2021 Salı 15:33

Aytun Çıray'dan Abdülkadir Selvi'ye TÜİK göndermesi!

İYİ Parti'li Aytun Çıray, sosyal medya hesabından Abdülkadir Selvi'nin bugün kaleme aldığı yazıya gönderme yaptı. Çıray ''Abdülkadir TÜİK adına çalışıyor herhalde..Erkam'ın Venezuella'ya bavulda maske ve test kiti götürdüğüne inanacak salakları tespit ediyor olmalı.'' ifadelerini kullandı. 

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in AK Parti'li Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili iddiaları çok konuşuldu. Binali Yıldırım oğlunun Venezuela ziyareti ile ilgili iddiaların asılsız olduğunu belirterek Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşesinde söz konusu iddialarla ilgili satırlara yer verdi. Gümrük kayılarında Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya test kiti ve maske götürdüğüne dair bir veri olmadığı iddialarını da yanıtlayan Selvi, yazısında ''Erkam Yıldırım’ın götürdüğü test kiti ve maske, yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrükte yer almadı” ifadelerini kullandı. 

ÇIRAY'DAN TÜİK GÖNDERMESİ!

Selvi'nin yazısına İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'dan yanıt geldi. Selvi'ye TÜİK göndermesi yapan Çıray sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı;

''Abdülkadir TÜİK adına çalışıyor herhalde. Erkam'ın Venezuella'ya bavulda maske ve test kiti götürdüğüne inanacak salakları tespit ediyor olmalı.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir