MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aynı aileden 3 kuşak hasta kurtuldu
Türkiye
15 Nisan 2020 Çarşamba 17:18

Aynı aileden 3 kuşak hasta kurtuldu

Koronavirüs salgını nedeniyle şimdiye kadar 1403 yurttaş yaşamını yitirirken, yürekleri ferahlatan bir haber Çanakkale'den geldi.. Çan ilçesinde tedavi gören 87 yaşındaki baba Mehmet Ertürk, kızı Zehide Uslu ve torunu Mehmet Uslu ile birlikte virüse karşı yaşam savaşını kazanarak taburcu oldu...

Ahmet ERTAN/SONKALEİZMİR-Çan Pandemi Hastanesi'nde aynı aileden 3 kişi bugün taburcu oldu. 87 yaşında ve demans hastası Mehmet Ertürk, 65 yaşındaki kızı hiper tansiyon ve koah hastası Zahide Uslu ve onun da 39 yaşındaki hiper tansiyon ve diyabet hastası oğlu Mehmet Uslu virüs ile mücadelesinden galip gelerek taburcu oldu.
İlçede yaşayan aile 10 gün önce pandemi hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan Çan Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastaların burada yapılan koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Zahide ve Mehmet Uslu ile Hüseyin Öztürk, 10 gün sonra sağlıklarına kavuştu. İlhan Uslu ise tedavi sürecinde hayatını kaybetti. Acil servisten, sağlık çalışanlarının alkışları arasında çıkan aile, kendi araçlarıyla evlerine gitti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir